Kerkdiensten in coronatijd Kerkdiensten in coronatijd
Gemeenteleden,

op donderdag 24 juni  hebben we in de kerkenraad gesproken over de kerkdiensten. We blijven doorgaan met diensten zonder gemeenteleden. Het voornemen is om na de zomerdiensten vanaf 29 augustus weer diensten met gemeenteleden te houden.

(http://www.gktzandtgodlinze.nl/zomerdiensten/)

Helaas is het voor de zomerdiensten niet mogelijk om deze fysiek bij te wonen. Het kan zijn dat de andere gemeenten als de dienst in Bierum of Spijk gehouden wordt wel een beperkt aantal gemeenteleden toelaten.

Tijdens de zomerdiensten zal als de dienst vanuit onze kerk verzorgt wordt, aansluitend een ontmoetingsmoment worden gehouden. Meer informatie is terug te vinden in de zomernieuwsbrief.

Nieuwsbrief digitaal ontvangen

Wilt u de nieuwsbrief digitaal ontvangen, geef dan je / uw emailadres door aan de scriba (scriba-zg@outlook.com).
We houden de ontwikkelingen in de gaten, bij twijfel of vragen kunt u contact opnemen met uw wijkouderling of bij de scriba (scriba-zg@outlook.com). Ook voor hulp voor u zelf of een buurtgenoot kunt u contact met ons opnemen. 

De kerkenraad

Dit bericht is op zaterdag 14 maart 2020 geplaatst. Het wordt voortdurend geactualiseerd. De laatste aanpassing vond plaats op donderdag 8 juli 2021.


 
terug