Bijbelstudie - gespreksgroep start 18 oktober Bijbelstudie - gespreksgroep start 18 oktober

Bijbelstudie-gespreksgroep vanuit commissie vorming en toerusting

Ook het komende seizoen willen we weer starten met Bijbelstudie-gespreksgroepen.

We maken gebruik van het boekje “ONTMOETINGEN MET JEZUS” van het Evangelisch Werkverband. Op de website van het Evangelisch Werkverband kunt u het materiaal bekijken. We gaan nog een paar hoofdstukken van dit boekje behandelen. En dan met een ander boekje, later in het seizoen, een nieuwe start maken. Dit zal wel weer een boekje zijn van het Evangelisch werkverband zijn, want we vinden het een prettige studiemethode: “DURF DANIËL TE ZIJN, Jezus navolgen buiten je christelijke bubbel”.

Van de website:

“Het thema is: ONTMOETINGEN MET JEZUS. 15 thema’s voor geloofsgesprek. Gezien, geraakt en geroepen in de ontmoeting met Jezus. In de ontmoeting met Jezus kun je iets belangrijks ontdekken: Er is er Eén die je ziet, raakt en roept. Dat je van Hem bent. Dat is de diepste en meest bevrijdende identiteit die er is. En dat is ook vandaag nodig en mogelijk voor jou. Jezus ontmoeten. Door Zijn Woord en door Zijn Geest”.

Elke keer is er een op zichzelf staand onderwerp. Het is dus gemakkelijk om een keer mee te doen. Je bent van harte welkom.

We komen in kleinere gespreksgroepen bij elkaar(6-8 personen). We houden de bijeenkomsten bij iemand thuis. Bij Wout op de woensdagmiddag en bij Wilma op de donderdagavond.

De start zal woensdagmiddag 18 oktober en donderdagavond 19 oktober zijn.

Heeft je nog vragen? Neem u dan contact op met één van ons:

Wout Huijzer : 06-15365781 of via mail : wouthuijzer@gmail.com

Wilma van der Laan : 06-83701898 of via mail : vanderlaanwilma@gmail.com

terug