Schoenendoosdienst 3 november Schoenendoosdienst 3 november

Schoenendoosactie

Een nieuw seizoen, een nieuwe schoenendoosactie. Net als voorgaande jaren doen we met de gemeente weer mee met de schoenendozenactie van Actie4Kids. De Actie4Kids schoenendozen gaan dit seizoen naar: Malawi, Sierra Leone, Togo, Moldavië, Roemenië en vluchtelingenkampen op de Griekse eilanden. Een oproep: ieder jaar worden er meer schoenendozen gemaakt voor meisjes dan voor jongens. Wilt u daarom overwegen om een (extra) schoenendoos voor een jongen te vullen? 

Zondag 3 november besteden we tijdens de kerkdienst aandacht aan de schoenendoosactie. U heeft dan de mogelijkheid om vrolijk versierde en goed gevulde schoenendozen mee te nemen. Graag de geldenveloppen los afgeven (niet in de doos, in verband met de verwerking van de bijdrage).

Schoenendozen kunnen bovendien tot 17 november worden ingeleverd bij: 

· Baukje Schoonveld (Hoofdstraat 92, ’t Zandt) 

Mocht u vragen hebben over het vullen van een doos of een actiefolder willen ontvangen, dan kunt u bellen met Baukje (0596-788932). De actiefolders liggen ook achter in de kerk. We hopen weer een mooi aantal schoenendozen te kunnen inzamelen voor kinderen die in zware armoede leven. Ook nu nog leeft namelijk 1 op de 2 kinderen wereldwijd in armoede. Wij mogen speelgoed en geld delen met een kind dat waarschijnlijk nog nooit een cadeautje heeft gehad. We horen vaak dat kinderen weer naar school kunnen gaan door de schriften en pennen uit de schoenendozen. Dus namens alle kinderen, alvast bedankt!   

Jeugdraad Gereformeerde kerk ’t Zandt-Godlinze

terug