Kerkdiensten in coronatijd Kerkdiensten in coronatijd

Gemeenteleden,

zoals u in de nieuwsbrief van 30 augustus heeft kunnen lezen hebben we op 6 september de oefen- en startdienst in onze kerk. De dienst begint om 10:00 uur. Geprobeerd wordt dat er een live stream, waarschijnlijk via YouTube, komt zodat we in de kerk of thuis achter de computer / TV met elkaar verbonden zijn.

Voor het bijwonen van de kerkdienst is het nodig om je / u aan te melden. Hierbij geldt dat er maximaal 30 gemeenteleden in de kerk mogen volgens de regels van de PKN, dit is inclusief voorganger, ouderling, diaken, organist en vrijwilligers. Aanmelden kan tot vrijdag 4 september 18:00 uur. Als het aantal van 30 personen bereikt is, dan is VOL = VOL. De spelregels voor het bijwonen van de kerkdienst op 6 september worden deze week verspreid met de nieuwsbrief.

Op zaterdag 29 augustus is een enquête verspreid, we zien uit naar je / u reactie. De reacties gaan we gebruiken bij de evaluatie van de oefen- en startdienst en de eventuele kerkdiensten in onze kerk na 6 september.

Het blijft mogelijk om de kerkdiensten in Spijk, zonder deelnemers, te live volgen via kerkdienstgemist op zondag vanaf 10:00 uur of op een later moment terug luisteren of zien (http://www.gktzandtgodlinze.nl/kerkdienst_gemist)

Nieuwsbrief digitaal ontvangen

Wilt u de nieuwsbrief digitaal ontvangen, geef dan je / uw emailadres door aan de scriba (scriba-zg@outlook.com).
We houden de ontwikkelingen in de gaten, bij twijfel of vragen kunt u contact opnemen met uw wijkouderling of bij de scriba (scriba-zg@outlook.com). Ook voor hulp voor u zelf of een buurtgenoot kunt u contact met ons opnemen. 

De kerkenraad

Dit bericht is op zaterdag 14 maart geplaatst. Het wordt voortdurend geactualiseerd. De laatste aanpassing vond plaats op maandag 31 augustus.

terug